Predstavte si spojenie chute čokolády a červeného vína – tak chutí ovocie z palmy rastúcej v amazonskej džungli….
Má tmavo fialovú farbu, takmer pravidelný guľovitý tvar a o niečo menšie plody, ako je tomu u hrozna.
A je to ACAI….pre mňa „amazonské čučoriedky“.
Acai má vysoký obsah vlákniny a pritom nízky obsah cukru.
Acai je mimoriadne bohaté na antioxidanty.
Obsahuje vitamíny B1, B2, C a E, niacín, železo a tiež draslík, fosfor, vápnik a rôzne aminokyseliny.
Do 24 hodín po zbere stráca väčšinu svojej výživnej hodnoty a aby sa tomu zabránilo, je potrebné acai okamžite spracovať. Na našom jedálničku sa potom objavuje vo forme pyré alebo šťavy.
A na čo ho využívajú domorodí obyvatelia ?
A čo hovorí moderná veda ?
CaliVita drží krok s vývojom vedy a predstavuje nového člena rodiny bioproduktov:
Šťava z acai v produkte CaliVita Organic Acai obohacuje paletu produktov a teraz priťahuje pozornosť vďaka svojej obnovenej chuti. Primárnym cieľom tohto vývoja bolo, aby sa prirodzená chuť acai sa stala pri konzumácii ešte príjemnejšie, ale pridaním takéhoto ovocia, ktoré bude hodnotným doplnkom superovocia a ktoré môže ďalej posilniť jeho účinky ako antioxidant. A to sú bio čerešne a jablko.
Šťava neobsahuje pridaný cukor, umelé konzervačné látky, farbivá ani látky zvýrazňujúce chuť.
A teraz je aj v jedinečnej akcii : v balíku 3 plus 1 zDARma
Môžete si objednať práve tu:
zdroj: www.calivita.com
Ak potrebujete vedieť viac, kontaktujte ma :
ivka.malicka@gmail.com
https://www.facebook.com/iveta.malicka